Hoe je een goede hond maakt

Uitlaatservice

Het helpen van onze omgeving kan leiden tot een gelukkiger en gezondere hond Het gemeenschappelijke weefsel van de wereld die we waarnemen bepaalt onze acties en gedragingen. Niets kan mogelijk verder van de waarheid zijn. Niet alleen mensen voelen spijt, schuld en hel wanneer zij in het verleden of heden een verkeerde beslissing hebben genomen, maar ook zij gaan over tot destructief gedrag. Dit kan vooral het geval zijn bij pogingen om een verandering ten goede te bewerkstelligen.

De redenen voor zulk gedrag kunnen het genezen van lichamelijke disfuncties zijn, een levenslang gebrek aan respect voor het milieu en het beschadigen van de plaatselijke omgeving. Het effect van dergelijk gedrag is een voortdurende waakzaamheid die het psychologische pad van de eigenaar be├»nvloedt. Zo’n eigenaar is in feite zijn wielen aan het spinnen.

Zo’n hond gaat niet graag wandelen; blaft onophoudelijk bij normale huishoudelijke geluiden; vermijdt bezoekers; maakt geen kennis met nieuwe mensen, dieren en ervaringen; heeft meestal de neiging zich in de kelder te verstoppen; wordt steeds nerveuzer in het gezelschap van kleine kinderen en volwassenen; wordt agressief tegenover andere honden en wordt jaloers op de mannelijke menselijke metgezellen; kan obsessief compulsief gedrag vertonen, zoals het voortdurend likken van zichzelf of voorwerpen.

Helaas zal zo’n hond niet ontsnappen omdat zijn psychologische pijn te groot is, noch zal hij weglopen omdat hij dat wil. In plaats daarvan zal hij zich in zichzelf terugtrekken, bij voorkeur om een goede nachtrust te krijgen. Hij kan ook aarzelen om naar buiten te gaan, zelfs als hij dat normaal wel zou doen. Het is gemakkelijk voor degenen die de intensiteit van dergelijke gevoelens niet begrijpen om die gevoelens op hun honden te projecteren. De eigenaar wordt verkeerd begrepen en daardoor wordt de hond verkeerd begrepen.

Honden communiceren hoofdzakelijk via hun lichaamstaal; hun oren, ogen, mond, staart en zelfs hun poten en poten. Ze gebruiken ook vocalisaties om te converseren en om angst, onderdanigheid, onderdanigheid gemengd met opwinding, plezier, of anticipatie te signaleren. De betekenis van hun vocalisaties zijn direct verbonden met karaktereigenschappen en emotionele reacties. Een gelukkige hond zal vaak kwispelen met zijn staart en opgewonden gedrag vertonen. Een dominante hond zal vaak staren met zijn mond open terwijl hij patent praat. Een angstige hond zal vaak zijn oren plat leggen en reuen zullen janken of blaffen. Een hond die geassocieerd wordt met autoriteit zal waarschijnlijk in zijn ketting bijten, grommen en mogelijk blaffen, terwijl een onderdanige hond misschien gewoon zal gillen.

Het gebruik van vocalisatie is een communicatiemiddel voor honden en is een middel om een relatie tot stand te brengen. Een kwispelende staart is een vorm van begroeting en een onderdanige hond zal typisch zijn hoofd laten zakken en het met zijn poten tabletteren in een betekenis om te zeggen, “Ik ben bang.” Een hond die gromt kan zijn kop opheffen en dreigend staren. Deze blik is een waarschuwing aan roedelleden dat hij ontevreden is en niet moet worden gekruist. Een hond die zich onderdanig gedraagt, zal zijn kop laten zakken, zijn voorste schouders in elkaar schuiven, en zijn staart in een neerwaartse positie houden terwijl hij oogcontact vermijdt.

Begroetend en onderdanig gedrag omvat het omrollen op de rug, likken, kop intrekken, onderdanig omrollen, of onderdanig urineren.Omrollen op de rug, likken, en onderdanig urineren. Dit is een onderdanige houding en moet worden gecombineerd met een onderdanige staart beweging betekent onderwerping en een strijd van wil.

Zodra een hond reageert op een verzoek door het geven van een onderdanige staart kwispelen of zwaaien, dan heeft die hond nu een beslissing genomen om zich te onderwerpen aan de persoon die het verzoek doet.

Oudere honden, vooral een hond die mishandeld is en/of in gevechten verwikkeld is geweest, kunnen een angstbijter vertonen. Dit wordt gedaan door de hond te verleiden zijn staart in de lucht te steken, en als ze er eenmaal naar reiken, zullen ze vaak in hun eigen staart of onderrug bijten in plaats van een vriendelijke krab achter het oor te krijgen.

Zodra een hond dit soort agressie vertoont, is het belangrijk om hem voorzichtig te benaderen. Doe de hond indien nodig een muilkorf om, om niet gebeten te worden bij een aanval.

Onderdanig en opgewonden gedrag omvat, maar is niet beperkt tot het lopen op de hand als een leerling in een gehoorzaamheidscursus. De hond kan ook tonglikken, oorlikken, geeuwen, glimlachen of een pootje buigen (wat een leuke truc voor U is) vertonen.

Verwarrend opgewonden en verward gedrag kan moeilijk te beheren zijn. Dit zijn meestal Geregistreerde Tips Op K9’s die eigenaars gemakkelijk in verwarring kunnen brengen en waarbij eigenaars zich afvragen waarom hun hond de hele tijd opgewonden wil zijn. Dit soort honden zijn gemakkelijk te misleiden of te trainen zolang de eigenaar zich moet blijven concentreren en de hond wordt beloond voor zijn gewenste gedrag.

Onderdanig urineren onderdanig urineren kan een gevolg zijn van onderdanige urineren wanneer hij of onderdanige urineren op verzorgers of onderdanige urineren op verzorgers of onderdanige rol verwarring van een dominante rol verandert. Dit helpt bij het opbouwen van een positieve associatie van ” Vs.