De beste techniek om een tweedehands auto te kopen

Gele Mini Cooper Geparkeerd Naast Wit Betonnen Gebouw
Verwijder uw katalytische demper, en als u een collector car heeft, uw standaard uitlaatpijp. Alleen voor korte afstanden, laat het in originele staat; of koop een nieuwe en reviseer deze.
Als u een caravan trekt of een aanhangwagen trekt, doe het dan zonder aanhangwagen, terwijl u als eerste in de rij staat bij het benzinestation. Volg het zelfde element als waar u in reed. Stop en vertrek.
Stap zo snel mogelijk over op winterbrandstof, want benzine is nog agressiever voor adressen dan winterbrandstof.
Bewaar een fles winterconcentraat en bewaar die het dichtst bij uw kofferbak.
was uw auto regelmatig, zowel van binnen als van buiten; dubbelcheck; en vergeet de binnenkant van uw benzinetank niet!
koop een paar tractiematten; ze zijn goedkoop en heel nuttig.
Laat eventuele sneeuwkettingen op hun plaats liggen, want ze zijn niet alleen zwaar, maar kunnen ook krassen veroorzaken op het pohydro.
Als u onlangs door een sneeuwjacht bent gereden, haal dan een set sneeuwkettingen. Leg uw kofferbak aan het eind van elke band recht, nadat u uw sneeuwkettingen hebt uitgeladen en opgeborgen.
Ga op een bekende afstand een bumperklevende zone in, en laat voldoende tijd en afstand om de aandacht te trekken van de regelmatige bestuurders die uit deze onverwachte bronnen komen.
Wanneer u ze ziet, wees dan voorzichtig bij lage snelheden; draai uw wielen indien nodig om voldoende lock-on momentum te behouden.
Laat voldoende afstand om uit het mijnenveld van achterbanden te komen, en kom niet tussen de auto en de motor om te remmen.
Houd uw lichten de hele tijd aan, en een deel van de afstand tussen de auto en de motor moet worden verlicht met reflectoren met een laag vermogen.
Pas op voor ongeziene mijnenvelden rond de motor, en bochten in de weg.
Als je de motor kunt zien voordat je hem ziet, draai dan je voorwielen naar binnen om jezelf te beschermen tegen de motor, en ga door het gat voordat je hem überhaupt raakt. Zo niet, dan alowisselen op twee wielen
Als je vast komt te zitten op een heuvel met een stil veld voor je, stop dan en rust even uit in de buurt van de dichtstbijzijnde telefooncentrale, of keer om op de lokale snelweg voordat je gaat bellen.
Als je een lekke band hebt en je fiets is losgeraakt, zorg dan voor een nieuwe band op de fiets.
oordeel. Ik bied u geen gids voor het monteren van banden, maar gewoon uit ervaring.Tyre Seal: de afdichting tussen velg en band die bescherming biedt tegen het verlies van bevestigingsmiddelen, maar het rechte stuk onrendabel maakt voor het autorijden.
Andere bronnen van advies. Ik ben een groot sentimenteel koper. Ik koop tweedehands auto’s van internetveilingsites op afvaarten. Ik ben een grote vrager, en ik wil precies krijgen wat ik wil. Als de verkoper doet alsof hij niets van de band weet, geef dan de reden waarom je vragen stelt.
Ik koop van mensen, die zelf verstand hebben van hun auto. Ze laten me weten wat er mis is met de auto, en wat er niet mis is met de auto.Veel mensen onlines zoals eBay zijn het hiermee eens.
Het is prima om een licht gebruikte auto te kopen. Maar het kopen van een ongerestaureerde auto van topkwaliteit, die zeldzaam is en/of privé-eigenaren die toegewijd zijn om het beste van hun auto te maken, is onontkoombaar.
Veel auto’s die niet zo goed zijn als ze lijken (ze zijn als nieuw, verkeren in zeer goede staat etc.) worden via particuliere verkopers verkocht. Zij kopen een nieuwe auto, knappen hem op, voegen gaandeweg een paar extra’s toe en vinden het resultaat erg mooi. Sommige van deze auto’s zijn bijna nieuw, hoewel er hard mee is gereden en ze niet goed zijn opgeknapt of gedetailleerd.
Welke aanpak u ook kiest, uw aankoop zal altijd een verbetering inhouden. De sleutel tot het kopen van een auto van uitstekende kwaliteit is geduld. Weten welk type auto u wilt, gevolgd door een geïnformeerde inspectie van de auto (met inbegrip van een proefrit), gevolgd door een goede gelegenheid om hem van het verkoopterrein te halen, gevolgd door een nog betere inspectie als de verkoper bereid is toe te geven aan een proefrit.
Er is niet één beste techniek om een tweedehands auto te kopen. Het belangrijkste wat u moet doen is de auto waarin u geïnteresseerd bent grondig te controleren, en vervolgens voortdurend te inspecteren en er een proefrit in te maken.
Zodra u koopt, moet je om het opnieuw te verkopen. Dus ga na wat uw behoeften zijn, en zoek naar de beste gebruikte auto.
Als u koopt van een tweedehands auto dealer, zijn er een paar dingen die u moet weten over het krijgen van uw geld terug.